Aanbod

Gratis oefening

Iedereen is wel eens onzeker. Maar wat als je voortdurend last hebt van onzekerheid? Of als je onzekerheid je tegenhoudt om keuzes te maken? Dan is het nodig dat jij van binnenuit ontdekt wat jij nodig hebt en wat belangrijk voor je is, zodat je zelfvertrouwen groeit. Benieuwd hoe jij meer zelfvertrouwen krijgt? In deze gave oefening ontdek jij het fundament voor jouw zelfvertrouwen.

Groeigesprek

Veel jonge vrouwen verlangen er, net als jij, naar om wat minder onzeker in het leven te staan. Maar hoe ontwikkel je eigenlijk meer zelfvertrouwen? In het groeigesprek ontdek je samen met mij welke stappen jij kunt zetten om te groeien in zelfvertrouwen. En ik deel meteen een aantal praktische tips met je, die je op weg helpen.

Coachtraject

Ben jij een jonge vrouw en voel je je vaak onzeker over jezelf? Ben je vaak bezig met wat anderen van je vinden? Denk je snel negatief jezelf? Dat heeft alles te maken met jouw negatieve zelfbeeld! Ben je daar helemaal klaar mee en wil je graag een positief zelfbeeld ontwikkelen en blij zijn met wie je bent? Dan is mijn coachtraject heel geschikt voor jou. In 4 praktische en creatieve live coachsessies gaan we aan de slag met het opbouwen van een gezond zelfbeeld.  

Laat je inspireren