Coaching

Jij zou graag lekker jezelf willen zijn en al die onzeker en kritische stemmetjes over jezelf het zwijgen opleggen.

Ik coach jonge vrouwen die graag een verandering willen realiseren in hun leven. Die wel weten dat hun onzekerheid grote effecten heeft op hun leven, maar niet zo goed weten hoe ze her verandering in kunnen aanbrengen.

  • Ben jij het zat om jezelf maar steeds zo onzeker te voelen?
  • Wil jij dolgraag eens stoppen met jezelf steeds te vergelijken met anderen, want je wordt er alleen maar ongelukkig van.
  • Denk jij vaak dat je toch nergens in uit blinkt of dat je niet goed genoeg bent?
  • Maakt jouw hoofd overuren en voel je je vaak onzeker en futloos?
  • Zit je eigenlijk gewoon niet lekker in je vel?

Dan is coaching perfect voor jou! Je neemt de tijd om stil te staan bij wie je bent, waar je goed in bent, waar je in gelooft en wat je wilt in je leven. Zo kun jij jouw onzekerheid ombuigen naar zelfvertrouwen, vanuit een gezond zelfbeeld. Tijdens de coaching gaan we hier actief mee aan de slag, door middel van praktische tips en oefeningen.

De manier waarop jij in het leven staat is bepalend voor hoe je omgaat met de mooie en minder mooie dingen die je tegenkomt en de vragen die dat bij je op kan roepen. Daarom is het belangrijk dat je een gezond zelfbeeld hebt, dat je weet wat bij je past, wat je talenten zijn en vooral wat belangrijk voor je is. Tijdens de gesprekken nemen we de tijd om hier op in te zoomen.

Onderwerpen die hierbij langs komen, zouden kunnen zijn:

  • Zingeving en drijfveren (Waar wordt jij blij van? Wat geeft jouw leven zin? Waarom doe je wat je doet? Waar geloof jij in?) 
  • Persoonlijk leiderschap (Wat zijn je kwaliteiten? Welke talenten horen bij jou? Wat is je missie in het leven?) 
  • Mentale kracht (belemmeringen, veerkracht, mindset, vernieuwen van je denken) 

Wat anderen over mij zeggen:

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO* en  de EMCC**. Mijn lidmaatschap staat garant voor de kwaliteit, ontwikkeling en professionaliteit van mij als coach. Ik werk volgens de internationale ethische code. Hier vind je mijn NOBCO-profiel.

*Nederlandse Orde van Beroepscoaches  **European Mentoring & Coaching Council 

Ik ben aangesloten bij Coachfinder, het grootste coachplatform van Nederland. Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine.

Tijdens het coachtraject gebruik ik de Coaching Monitor. Dit is een evaluatie instrument waarmee je jouw groei en ontwikkeling in beeld brengt. Nieuwsgierig? In dit filmpje wordt de Coaching Monitor uitgelegd.