Over mij

Mijn naam is Maria,

Ik ben een vrolijke, kleurrijke vrouw met een passie voor zelfontwikkeling, zingeving, leven met aandacht én klein geluk. Als coach wil ik je inspireren om de ‘sparkle’ in jezelf te ontdekken en die alle ruimte te geven.

  • Ik omring mijzelf graag met kleur, want het leven is nu eenmaal niet zwart-wit.
  • Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling en volg dan ook met enige regelmaat trainingen of lees boeken die mij helpen om te groeien. Die kennis zet ik dan weer in tijdens de coaching met mijn klanten. Win-win dus! 
  • Ik ben 37 jaar, getrouwd met Remmer en wij wonen met onze 3 kids in de Hoeksche Waard. 
  • Ik barst altijd van de ideeën en meestal ook van de energie.  
  • Kernwoorden: creatief, open-minded, no-nonsense, verbinding, optimisme & plezier. 
  • Ik hou van de mooie dingen in het leven: samenzijn met mijn gezin en vrienden, een fijne podcast luisteren, lekker koken of een goed boek lezen.
  • Oorspronkelijk ben ik opgeleid als verpleegkundige. Ik heb jarenlang in zorg en welzijn gewerkt met mensen die zowel kwetsbaar als krachtig waren. In mijn coaching combineer ik die ervaring nu op een unieke, creatieve en vooral praktische manier met mijn vak als coach.

Ken je dat liedje van Leonard Cohen: There’s a crack in everything. That’s how the light gets in. Dat is precies wat ik geloof: er schuilt kracht in kwetsbaarheid! En als je dat licht, die kracht weet te ontdekken in jezelf, ga je stralen! Ondanks de omstandigheden die misschien soms wel lastig en donker lijken. Het leven is helaas niet volmaakt. Maar wél vol met mogelijkheden en kansen, soms juist dwars door je omstandigheden heen. Daarom zet ik mij vol passie in om jou (weer) te laten stralen en je te helpen de mogelijkheden in jouw leven weer te zien. Genieten van het leven, ondanks of misschien wel dankzij, jouw levensverhaal én je omstandigheden. Dat gun ik jou ook. En geloof me: dat kan! Ik heb het zelf ervaren. Wil je daar meer over weten? Ik vertel je er graag meer over tijdens onze kennismaking!

Wil je eerst meer weten over mijn werkwijze? Hier lees je er alles over.

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO* en  de EMCC**. Mijn lidmaatschap staat garant voor de kwaliteit, ontwikkeling en professionaliteit van mij als coach. Ik werk volgens de internationale ethische code. Hier vind je mijn NOBCO-profiel.

*Nederlandse Orde van Beroepscoaches  **European Mentoring & Coaching Council